Skip to main content

RUSKI VOLUMEN SVILENE TREPAVICE ( 2D - 5D )

U današnje vreme žene mnogo vode računa o izgledu svojih trepavica. Da bi postigle što lepši izgled, opredeljuju se za ekstenzije  (nadogradnju trepavica), koje im daju upravo onakav izgled kakav su oduvek želele.

Na tržištu postoji mnogo varijanti nadogradnje  trepavica, ali ono što je bitno je da Vaše nadograđene  trepavice budu bezbedne po Vaše oko, da je materijal  hipoalergijski i da se nakon nadogradnje ne osete kao težina na očima. Nažalost, svakakvi materijali se koriste za izradu ovih ekstenzija. Vrlo je bitno raspitati se kod stručno obučene osobe od kog materijala je ekstenzija napravljena i po mogućstvu tražiti da vidite trepavice pre same nadogradnje. Ukoliko pod prstima osetite materijal kao neki vid plastike, znajte da to sigurno nije svila trepavica.

U našem salonu možete biti sigurni da koristimo najkvalitetrniju opremu za nadogradnju trepavica, poznate kuće LUXUS LASHES, koja se može pohvaliti najboljim materijalom i opremom na tržištu sa dugogodišnjim iskustvom.

 

Kome je preporučena metoda nadogradnje pod nazivom “ruski volumen“?

– Ova metoda je preporučena  ženama koje nemaju  svoje guste prirodne trepavice, a žele da koriguju dužinu istih i volumen istih. Takođe, ova metoda može se može uraditi na još jedan dodatni način, a to je nadogradnja krajeva trepavica.

Kome je namenjena ova metoda nadogradnje krajeva trepavica?

-Svim ženama koje žele da izduže oblik oka, bez preteranog opterećenja svojih trepavica celom dužinom.

Razlika između tehike ruski voluen i metode 1 na 1?

-Osnovna razlika je u broju nadograđenih trepavica. Metodom ruski volumen dobijate više na gustini, ukoliko je to Vaš izbor. Ako nemate prirodono guste trepavice, ovo je prava metoda za Vas, ali i ako imate , takođe Vaše trepavice možete učiniti  još gušćim. Najbitije je napomenuti da  iako su ovo 3D i 4D trepavice, osećaj lakoće ostaje prisutan na Vašim trepavicama bez bojazni da će Vas išta žuljati.

Kakva je nega nadograđenih trepavica?

-Nadograđene trepavice ne  smete kvasiti prvih 24h. Nakon toga,  dozvoljeno je najnormalnije umivanje, izuzev korišćenja čistača lica koji u sebi sadrže ulje. Preporučena je pena za umivanje ili micelarna voda. Izbegavajte tupfere, dovoljno je samo malo utapkati peškirom. Ukoliko se šminkate u vidu senke ili eyelinera, nakon umivanja  slobodno micelarnom vodom nakvasite higijenski štapić , i lagano obrišite ostatke šmike. Trepavice se moraju ćešljati  s’ vremena na vreme, iz razloga što se one ponašaju kao Vaše prirodne trepavice, što znaći da ukoliko se Vaša trepavica pomeri levo, ili desno, odnosno stoji krivo, i veštačka će stajati isto tako. Češljić dobijate nakon tretmana.

Vrste trepavica?

-Postoji više vrsta trepavica, tačnije zakrivljenosti (uvijenosti). Preporuka je raditi C uvijenost  trepavice ,kako bi što duže opstale. To je malo uvijeniji oblik od standardnih trepavica. Ukoliko se ipak odlučite za D uvijenost, budite spremne da će Vam trepavice stajati koji dan kraće.

Koliko traje sama procedura i koliko trepavice stoje nakon nadogradnje?

-Sama procedura od strane stručno obučenog lica ne sme trajati duže od 2h. To je neko optimalno vreme za koje se trepavice trebaju završiti. Uglavnom to bude sat i po vremena, ali ukoliko neko ima baš guste, dva sata je dovoljno. Same trepavice, uz pravilnu negu moraju stajati izmeđi tri i četiri nedelje, nakon čega se radi korekcija trepavica, usled koje se skidaju sumnjive trepavice, i dodaju nove do željene gustine.

Da li se mora praviti pauza od nadogradnje  nakon nekog vremena?

-Ovo je najčešće postavljano pitanje. Pauza od nadogradnje se NE MORA praviti, ukoliko se trepavice pravilno održavaju i ukoliko osoba koja Vam radi trepavice zna svoj posao. Jako je bitno odabrati nekoga ko je stručan, inače će pauza biti neophodna.

Trepavice ne smete čupati svojeručno niti pokušavati sami da ih skinete!

Skidanje se vrši isključivo u salonu uz odgovarajući materijal za tu namenu!

Maskaru izbegavajte , jer ćete im skratiti životni vek, a i nema potrebe da je nanosite , jer su trepavice tamne same po sebi.

Ukoliko se pridržavate ovih uputstava, na Vama je samo da pokažete svima da i Vaš pogled može biti očaravajuć!