Skip to main content

ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Ultrazvučni piling lica ( ultrazvučna špatula ) , koristi se za čišćenje epiderma i orožalih ćelija kože i zadebljalog epidermisa . Pored ove namene, ultrazvučna špatula koristi se i kao uvod u razne tretmane lica, za hidrataciju, otvaranje pora, pripremu kože i unošenje aktivnih supstanca u kožu iz krema i preparata koji se koriste prilikom tretmana.

Ovaj vid čišćenja kože, postao je pravi hit među tretmanima u kozmetologiji, jer znatno skaćuje vreme tretmana, a složićete se , to je nešto što ženama najviše treba.  Iako je tretman uz UZ špatulu kraći, to ne umanjuje njegove rezultate. Štaviše, pojačava dejstvo  supstanci i dozovoljava bolje prodiranje .

Ultrazvuk se može koristiti kao samostalna procedura, ili uz bilo koji tretman lica.

Ukoliko se koristi samostalno,  rezultat nakon tretmana će biti odmah. Ukoliko se koristi uz neki tretman lica, pojačaće njegovo dejstvo, što znači da ćete imati duplo delovanje istih preparata. U oba slučaja, efekti su vidljivi odmah.

Ukoliko se radi tretman hidratacije ultrazvučnom špatulom, možete unositi aktivne supstance hijalurona, vitamina ili bilo koje druge supstance koje imaju veće molekule, i ne mogu da prodru u kožu običnim mazanjem kreme, ili unošenjem na neki drugi način, a da nije mezoterapija.

  Ono što bismo izdvojili kao posebnu prednost ultrazvučnog čišćenja  je uklanjanje mitisera dejtvom ultrzvuka i aktivne vode. Šta to znači? Na nakvašenu kožu , prolazi se špatulom i mitiseri koji su na površini kože i vide se golim okom, polako kreću da izlaze pod dejstvom ovih talasa, što znači da je ručno ceđenje dosta olakšano i kozmetičaru i klijentu u vidu bolnog stiskanja kože.

Takođe, cirkulacija kože je poboljšana momentalno, koža izgleda jedro i zdravije.  Ukoliko postoje neke fleke na koži, a da su skoro nastale, redovnom upotrebom ovog tretmana, možemo rešiti i taj problem.

REZULTAT- nežna, zategnuta i čista koža, puna energije !